Ontmoet het team achter jouw droomwoning

Een exclusief interview met onze vastgoedexperts bij Maxime Real Estate
Ben je nieuwsgierig naar de gezichten achter het vastgoedkantoor bij jou in de buurt? Maak je klaar om kennis te maken met het bruisende team dat jouw droomhuis tot leven brengt! Onze gepassioneerde makelaars staan klaar om jou te begeleiden op elke stap van je vastgoedreis.

Q: Wat drijft jou om elke dag in de vastgoedwereld te werken?

Morgane, Makelaar: Voor mij draait het allemaal om het vervullen van dromen. Het moment waarop ik zie dat een koper zijn perfecte huis vindt, of wanneer een verkoper met een gerust hart zijn woning aan ons toevertrouwt, dat is waar ik het allemaal voor doe.

Maxime, Zaakvoerder: Ik hou van de dynamiek van de vastgoedmarkt. Geen enkele dag is hetzelfde en ik geniet ervan om creatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar onze klanten mee te maken krijgen.
Q: Wat maakt jouw aanpak uniek als vastgoedexpert?
Maxime, Zaakvoerder: Ik geloof sterk in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten. Door echt te luisteren naar hun behoeften en wensen, kunnen we een gepersonaliseerde aanpak bieden die echt aansluit bij wat ze zoeken.
Paul, Makelaar: Mijn focus ligt altijd op het leveren van kwaliteitsservice. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte woning voor een koper of het maximaliseren van de verkoopprijs voor een verkoper, ik probeer altijd het beste eruit te halen voor de klanten.
Q: Wat is jouw favoriete aspect van het werken in de vastgoedsector?
Aude, Office manager: Ik geniet van het menselijk contact en het geven van advies, en ik vind het stimulerend om mensen te kunnen helpen met de woning te vinden die bij hen past, of het nu hun hoofdverblijfplaats of een investering is.Q: On a personal note, beschrijf jezelf in één woord.
Paul, Makelaar: Betrouwbaar
Morgane, Makelaar: Gedreven
Aude, Office manager: Sociaal
Maxime, Zaakvoerder: Doorzetter
Q: Last but not least, als je de rest van je leven één maaltijd zou moeten eten, wat zou het dan zijn?
Paul, Makelaar: Gebraden kip van de markt met frietjes
Morgane, Makelaar: Sushi of pasta met truffel
Aude, Office manager: Mexican Tacos
Maxime, Zaakvoerder: Steak friet sla mayonaise
Of je nu op zoek bent naar je eerste huis, een investeringsmogelijkheid of je huidige woning wilt verkopen, ons team staat voor je klaar. Met een passie voor vastgoed en een toewijding aan persoonlijke service, zijn wij hier om jouw vastgoeddromen werkelijkheid te maken. Kom langs op ons kantoor of neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen op jouw vastgoedreis!
Maxime, Paul, Morgane, Aude.
Maxime Real Estate
info@maxime-realestate.be

02 771 16 35

Contacteer ons

We kijken ernaar uit u verder te kunnen helpen, adviseren en van dienst te zijn. Aarzel niet om ons te contacteren!

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.